Pozor! Pozor!

Drage članice in člani, še posebej naši prevajalci!

Na žalost sporočamo, da zaradi več bolezni v “prevajalskem ansamblu”, jutrišnji prevajalski piknik odpovedujemo.

Hvala Renata Kozole in ekipi za dosedaj vložen trud. Se srečamo, ko temperatura pade pod 37 stopinj! 🙂

Sporočite naprej. Hvala.

Prevajalke in prevajalci iz Sindikata za ustvarjalnost in kulturo Zasuk vas prav lepo vabimo na prvi sindikalni prevajalski piknik, ki bo v soboto 14. oktobra v Ljubljani, v kozolcu Kajak kanu kluba Ljubljana. Piknik se bo začel ob 14. uri.

Srečanje je namenjeno članom sindikata in vsem, ki zaradi brezizhodnosti in poslabševanja pogojev v panogi razmišljate o tem, da bi se včlanili. Na pikniku bo predstavljeno delovanje sindikata, iskali pa bomo tudi odgovore na to, kako naprej. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, a vas spodbujamo, da specialitete, brez katerih preprosto ne morete, prinesete s sabo. Ob prostoru za piknik je tudi igrišče, zato ne bo dolgčas. Zaradi lažje organizacije prosimo, da udeležbo potrdite na mail prevajalstvo@zasuk.si do četrtka, 12. 10. 2023.

Druženja se že vnaprej veselimo.

Vaši prevajalci iz sindikata ZASUK.

Navodila:
Z Ižanske ceste zavijete na slepo ulico Livada in ji sledite skoraj do konca. Malo pred FN barom boste na levi opazili vhod na dvorišče Čolnarne Livada. Kozolec je na tem dvorišču.
Eno brezplačno parkirišče je ob Ižanski cesti, preden jo prekriža Hladnikova cesta (ki se na tem križišču nadaljuje v Jurčkovo.
Drugo brezplačno parkirišče je zraven gostilne Livada. Od tod se na kraj piknika pride po ozki potki, ki se začne ob peščenem delu parkirišča in vodi čez manjši travnik.